MALCOLM OTERO i SANTI GIMÉNEZ. «IL·LUSTRES EXECRABLES. La part fosca dels personatges més idolatrats de la humanitat». -B.CAT-, dimecres 5 d’abril, ja a la venda

Text – Redacció-Premsa Ediciones B.

Una selecció de 50 personatges de la història de la humanitat que han passat pel programa de Malcolm Otero i Santi Giménez i un d’inèdit s’apleguen en aquest llibre mordaç, irònic i amb brillants cops d’enginy i humor que arrossegarà els incondicionals del programa i un públic àvid d’entreteniment.

El simple fet de ser famós, però, no dóna dret a entrar a la categoria d’il.lustre execrable. No hi són els famosos que ja cauen malament i les fellonies dels quals ja han estat escampades arreu.

Els autors:

Malcolm Otero va néixer a Barcelona el 1973, el mateix dia de la fundació del Barça, però uns quants anys després. Va ser culer a Madrid i sempre va ser un entusiasta dels llibres i els bars. Per salvaguardar el seu fetge, va decidir dedicar-se a editar, però sense desatendre el seu suport incondicional als productors de tequila.

Santi Giménez. En una broma del destí, va néixer el Dia Mundial de l’Estalvi del 1968. La Caixa d’Estalvis de la Diputació li va obrir una llibreta, però mai no li va regalar un calendari. Normalment, escriu de futbol (ara al diari As), fet que li permet conèixer un munt de gent interessant, pagar-se vicis, llibres i pensions.

Un dia es van conèixer en un bar, és clar, i van començar a parlar malament de gent cèlebre, es van embolicar i van acabar treballant plegats a RAC-1. La resta, és borrosa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: