LA VILLARROEL – «La mare» prorroga funcions fins al 17/04 + Col·loqui 8/03

Text – Redacció-Premsa Focus. Fotos – Premsa Focus.

La mare, muntatge dirigit per Andrés Lima que protagonitza Emma Vilarasau, en cartell a La Villarroel, amplia funcions i es podrà veure fins al 17 d’abril. El muntatge, basat en La mère de Florian Zeller, ofereix una passejada pels racons de l’edat, la memòria, la parella i la família. Una peça directa que parla sobre l’amor maternal i la síndrome del niu buit.

586x327

La mare va començar representacions el passat 28 de gener i, des d’aleshores, ha captivat tant a crítica com a públic amb un text original i punyent que permet el lluïment del repartiment de l’espectacle, encapçalat per Emma Vilarasau. L’èxit del muntatge ha fet que La Villarroel ampliï l’estada de La mare a la sala, prevista inicialment fins al 9 d’abril, durant dues setmanes més.
>La mare – Activitats paral·leles

Amb motiu de l’estrena de La mare a La Villarroel, durant el mes de març del 2017 la sala oferirà dues activitats complementàries a les funcions habituals de l’espectacle que tenen per objectiu oferir al públic la possibilitat de conèixer el món de la psicologia humana de la mà dels seus protagonistes.

Dimecres 8 de març· 22.30 h Teatrefòrum amb el Col·legi de Psicologia de Catalunya  Entrada gratuïta

sin-titulo-1

Per celebrar el Dia Internacional de la Dona, el pròxim dimecres 8 de març el Col·legi de Psicologia de Catalunya i La Villarroel us conviden a reflexionar sobre els diferents rols de la dona, entre ells, ser dona i ser mare, en un col·loqui post-funció, que tindrà lloc després de la funció de La mare. Al debat hi participaran Jaume Descarrega, president de la Delegació de Tarragona del COPC, vicedegà 2n del COPC i coordinador de la Comissió de Cultura del Col·legi; Tania Brenlle, directora artística de La Villarroel, i la companyia de La mare: Emma Vilarasau, Pep Pla, Òscar Castellví i Ester Cort.

L’obra teatral serà el punt de partida del teatrefòrum que se celebrarà un cop acabada la funció, a l’escenari de La Villarroel; i l’entrada serà gratuïta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: