La rebel•lia possible, un dels èxits de la darrera dècada, torna a la cartellera barcelonina

Text – Redació-Premsa La rebel·lia possible. Foto – ©Eduardo Pelach

Dimecres 22 de febrer torna a la cartellera La rebel·lia possible, el multipremiat text de Javier García Yagüe i Luis Garcia Araus estrenat l’any 2007 per Cuarta Pared, encaminada a establir-se com un clàssic contemporani de petit format. La versió catalana, traduïda per Gemma Roura i dirigida per José Sánchez Orosa, serà durant quatre setmanes a la Sala Muntaner després de la seva estrena, la tardor passada, a La Seca Espai Brossa.

Foto - ©Eduardo Pelach
Foto – ©Eduardo Pelach

Un quixot contemporani

Foto - ©Eduardo Pelach
Foto – ©Eduardo Pelach

Un dia, el nostre home decideix reclamar a una teleoperadora la devolució d’uns cèntims per estar en desacord amb el criteri aplicat en les tarifes. Davant del desinterès de l’empresa per respondre la seva reclamació, decideix arribar fins al final. Les queixes, denúncies, reclamacions, recursos, i apel·lacions li roben temps i diners. La seva dona entén el gest, però no una causa tan insignificant. Tan sols troba consol en una companya de treball que veu en ell un quixot contemporani, pacient i determinat. Ells el presenta a diverses persones com un exemple a seguir i sense voler-ho, es veu obligat a assumir la responsabilitat de liderar les accions reivindicatives d’aquest grup format espontàniament. A partir d’aquí, la seva vida llisca per un pendent de final impredictible.

Foto - ©Eduardo Pelach
Foto – ©Eduardo Pelach

ESTRENA Dimecres 22 de febrer. Sala Muntaner (Carrer Muntaner, 4. Barcelona)

Foto - ©Eduardo Pelach
Foto – ©Eduardo Pelach

Funcions de dimecres a dissabte a les 20:30h. i diumenges a les 18:30h 

 Venda d’entrades

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: