El Miniestadi acull la vint-i-cinquena edició del Partit dels Famosos de la Marató

Text – Redacció-Premsa F.C. Barcelona. Foto – Premsa F.C. Barcelona.

Aquest diumenge s’ha disputat la vint-i-cinquena edició del partit de La Marató de TV3 al  Miniestadi, impulsat pel Fòrum Samitier i amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona.  Més de 4.500 espectadors han pogut veure el duel entre el dos combinats formats per  esportistes, exfutbolistes, actors, músics i periodistes. L’equip FIATC ha estat dirigit per Javier Clemente i Miquel Olmo, i el d’Estrella Damm, per Josep Maria Minguella i Jordi Gonzalvo.

sin-titulo-1

L’enfrontament s’ha vist molt equilibrat i al final el marcador del Mini ha quedat 3-3. El públic  assistent ha celebrat dos gols de Ramon Mirabet i un d’Àlex Márquez, de l’equip FIATC, i dos  gols de Carles Francino i un de DJMariio, per part del d’Estrella Damm.

Representant el FC Barcelona han assistit al partit el president Josep Maria Bartomeu i el  vicepresident primer Jordi Cardoner, acompanyats del patró de la Fundació FCB Mohamed Chaib. El directiu Javier Bordas també ha participat en la iniciativa, en aquest cas com a  jugador d’un dels equips.

Abans de començar l’enfrontament Carles Puyol i Éric Abidal han liderat un clínic esportiu,  organitzat per la Fundació FCB, amb una vintena d’infants procedents de l’Institut Guttman.

Les entrades/donatiu d’aquest partit es destinen al compte de La Marató que se celebra aquest  diumenge i que enguany recapta fons per a la investigació sobre l’ictus i les lesions medul·lars i  cerebrals traumàtiques.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s