La pel·lícula “No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas”, amb la participació de TV3, s’estrena als cinemes

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Albert Roca. 

Avui divendres 11 de novembre arriba als cinemes la comèdia “No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas”, de Maria Ripoll, la directora de pel·lícules com “Ahora o nunca” o “Lluvia en los zapatos”. El llargmetratge està basat en el llibre de Laura Norton que porta el mateix títol. «Vaig voler que el film evoqués tot el món de Norton i que fos fidel a la seva essència», comenta la directora.

cartel

 Aquest film es basa en tot un seguit de catàstrofes que li passen a la Sara, interpretada per Verónica Echegui, just abans que arribi la seva parella després d’un any fora. Al repartiment se li sumen altres noms del món de la comèdia, com David Verdaguer o Jordi Sánchez. A més, la pel·lícula compta amb la incorporació de dues cares noves: Alba Galocha, coneguda per la seva carrera de model, i James Williams.

Preestrena als Cinemes Aribau

Ahir dijous es va celebrar al Premiere de la pel.lícula als Cinemes Aribau i va comptar amb tot l’equip arístic, encapçalat per la directora Maria Ripoll i els seus protagonistes.

karma-1 karma-3 karma-2 karma-4 karma-5 karma-6

Sinopsi

A la Sara li agrada planificar i vol que tot surti perfecte per a la visita de la seva parella, que fa un any que és fora. Però una setmana abans de la seva tornada, la vida de la Sara, i el seu pis, es converteixen en un caos. Els seus pares estan a punt de divorciar-se i la seva germana petita està a punt de casar-se amb l’Aaron, un famós cantant que resulta ser l’amor d’institut de la Sara. Què ha fet malament perquè el karma li torni tot això?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: