S’acaba el rodatge de la segona temporada de “Cites”‏

el

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Aquest dijous, 24 de març, s’ha acabat el rodatge de la segona temporada de “Cites”. La sèrie de TV3, basada en el format original d’Entertainment One Television International Ltd. i produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax), s’estrenarà el 2 de de maig per substituir, en el “prime time” dels dilluns, “Nit i dia”.

A550C002_160321_R4NTm copia portada

Amparo Moreno comparteix un gintònic amb Manel Barceló. Seran en Pere i la Maria en la ficció.  Són dos dels actors que han estat rodant aquesta setmana a Barcelona, l’última de rodatge de la segona temporada de “Cites”, la sèrie sobre les relacions de parella a través d’internet.

 Noms com Julio Manrique, Núria Gago, Alain Hernández, Llorenç González, Álvaro Cervantes, Marcel Borràs, Alba Ribas, Marina Salas, Nao Albet, Anna Moliner, Anna Casas, Alfonso Bassave, David Marcé, Pep Munné, Carme Elias i Paula Malia, entre d’altres, formen part de la llista d’intèrprets de la nova temporada.

 Els nous capítols de “Cites” incorporaran personatges nous i començaran noves històries que aportaran sensacions i matisos diferents al particular món de les cites per internet: fantasies de parella, relacions intergeneracionals, amor a la tercera edat, doble vida…

B624C003_160320_R4KTm copia

 Amb un to més de comèdia romàntica, la segona temporada de “Cites” tindrà més energia i serà més fresca. Es deixarà anar una mica més la timidesa pròpia de la primera cita i, en canvi, es buscarà gaudir més del viatge. També s’obrirà el vessant de relacions. No seran només joves els protagonistes de les cites, s’amplia el camp als sèniors per parlar, també, de gent que tenen una vida al darrere: que han tingut matrimonis, que han tingut moltes experiències personals i ara s’han d’enfrontar a una cita.

No tot seran primeres trobades tampoc. La sèrie mantindrà alguns dels personatges que l’espectador ja coneix i mostrarà l’evolució de les seves històries una mica més enllà d’on es van deixar. Repetiran algunes cares conegudes de la primera temporada, com Isak Férriz (Martín), Bea Segura (Blanca), Laia Costa (Paula), Nausicaa Bonnín (Sofia), Júlia Molins (Ona) i Biel Duran (Àlex).

tv3.cat/cites

facebook.com/citestv3

twitter.com/CitesTV3

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s