FANG i SETGE, el musical que posa en escena el gran relat fundacional de la Catalunya moderna‏

el

Text – Redacció-Premsa Fang i Setge. Fotos – Premsa Fang i Setge.

El proper dimarts 9 de febrer es presenta al Teatre Victòria el musical FANG i SETGE, amb música de Salvador Brotons, que posa en escena l’èpica del setge de 1714, amb una trentena d’artistes en escena, cor i orquestra en directe i una escenografia de gran format.

_mg_8471jpg-19381 portada copia

El muntatge, amb dramatúrgia de Marc Rosich, coreografia de Toni Mira i text del poeta Josep Pedrals —premi Lletra d’Or 2013— explica un moment clau de la història moderna de Catalunya i l’acosta al gran públic amb un espectacle emocionant. A  l’estil de grans títols anglosaxons com Els Miserables, FANG i SETGE arriba al teatre de referència dels musicals catalans, després de 13 funcions les temporades 2014 i 2015 al Teatre de la Passió d’Olesa, per on van passar més de 6.500 espectadors.

3-19380 copia

Neus Pàmies, Anna Isabel Totusaus, Ferran Frauca, Xavier Ribera-Vall, Albert Gràcia, Aina Sánchez, Judith Tobella, Jordi Llordella, Marc Pujol, Jan Forrellat, Oriol Mas, Frank Capdet, Aina Picarolo i Aina Quiñones  interpreten els personatges d’aquesta història d’amor i guerra on la llibertat i la submissió, el risc i la prudència, el desànim i l’esperança, la mort i la vida estan en lluita constant.

141228-fang-i-setge-rr-25-19378 copia

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Sin título-1 copiaDEL 9 DE FEBRER AL 28 DE MARÇ AL TEATRE VICTÒRIA

Prèvies, 9 i 10 de febrer a les 20:30h. Estrena, dijous 11, a les 20:30h.
Funcions tots els dijous a les 20:30h, divendres i dissabtes a les 17:30h i les 21:30h, diumenges a les 18:30h
Més informació a

www.teatrevictoria.com
fangisetge.cat

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s