Juan Tamariz torna a Barcelona amb Magia Potagia‏

Text – Redacció-Premsa Espectacle Magia Potagia. Fotos – Javier de Agustín-Prensa Espectacle Magia Potagia.

El gran mestre de la màgia Juan Tamariz reapareix a l’escenari del Teatre Poliorama del 4 al 7 de febrer amb Magia Potagia, un espectacle viu que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics: la participació del públic i els millors números de Tamariz, carregats d’humor, enginy, telepatia i improvisació. Tot i que l’espectacle s’ha vist anteriorment a Barcelona, cada funció de Magia Potagia –que compta amb la col·laboració de la maga colombiana Consuelo Lorgia i del jove mag Manu Vera– és un nou experiment de misteri, rialles i emoció en què aquest gran referent internacional de la màgia demostra el seu mestratge i talent.

Foto - Javier de Agustín
Foto – Javier de Agustín

Dues hores de màgia, telepatia, humor, misteri, improvisació i emoció formen aquest espectacle que ja porta més de cinc anys representant-se en teatres de l’estat i de l’estranger, i s’ha vist en escenaris tan prestigiosos com el Festival de Música Clàssica de Salzburg o el Festival d’Art de Toronto.

La representació està formada per set blocs en els quals se succeiran diferents números de màgia, que van des de jocs col·lectius fins a trucs petits i íntims. Una càmera connectada a una pantalla ensenyarà els detalls dels trucs en directe, perquè els «especta-actors» vegin el que succeeix a l’escenari

Juan Tamariz, mestre de màgia i de mags

Les aportacions de Juan Tamariz a l’art i la història de la màgia tenen un valor incalculable. Després dels seus estudis de Ciències Físiques i Direcció de Cinema a la Universitat de Madrid es dedica per complet a l’Art Màgic des de 1970. És el creador d’una gran quantitat de jocs, rutines, tècniques i passades màgiques. Ha fascinat públics d’Europa, Àsia i Amèrica, on combina gires de conferències per a mags professionals i xerrades i seminaris en ateneus i universitats sobre l’Art de la Màgia, amb actuacions a televisió (en més de 20 canals, entre ells la NBC d’Estats Units, NHK de Japó, Xina TV, BBC de Londres, RTVF 1 de França…) i presentacions en directe en nombrosos teatres.

juan-tamariz-foto-9680-19382 copia

És autor de més de vint llibres tècnics i de teoria de la màgia que s’han traduït a l’anglès, l’alemany, al francès i a l’italià, així com d’una Història de la màgia en tres volums. Ha realitzat diversos curtmetratges i vídeos sobre màgia per a la cadena europea de televisió ART i per a altres televisions. Formen part de la seva trajectòria guardons com el Mandrake d’Or (París, 1991) o el Mag de l’Any a Estats Units (Los Angeles, 1993), el Premi Houdini (Tòquio, 1993) així com el Premi Especial a la Teoria i Pensament Màgic, un dels cinc guardons que concedeix cada tres anys el Congrés Mundial de Màgia per votació d’experts de quaranta països (Pequín, 2009). També va ser mereixedor de la Medalla d’Or de les Belles Arts l’any 2011. Encara que ell sempre diu que «l’únic important és que estima apassionadament la màgia i gaudeix compartint-la amb la gent a la qual, per cert, també estima».

INFORMACIÓ PRÀCTICA

cartell-tamariz-2016-70x100355-622 copia

MAGIA POTAGIA :: 4 ÚNIQUES FUNCIONS A BARCELONA

Del 4 al 7 de febrer de 2016

TEATRE POLIORAMA (Rambla dels Estudis, 115. Barcelona)

Horaris: De dijous a dissabte, 21:00h; diumenge 19h. 

Preus: De 10 a 30 €

ENTRADES JA A LA VENDA a www.teatrepoliorama.com i a les taquilles dels teatres Poliorama Victòria.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: