L’actor anglès Nigel Planer torna a ser un nen descobrint patrimoni cultural i arquitectònic amb “Catalunya Experience”‏, que s’emet demà dimecres, a TV3

el

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Demà dimecres, 18 de novembre, a les 22.40, TV3 emetrà el sisè viatge de la sèrie documental de gran format “Catalunya Experience”, presentada per Ivana Miño. En aquest capítol, l’actor i escriptor londinenc Nigel Planer coneixerà Lluís Llach durant la processó de la Dansa de la Mort a Verges i descobrirà la Tarraco romana amb Oriol Grau.
Nigel Planer5 portada

Qui no recorda el Neil, aquell hippy de la sèrie “Els joves” que deia: “Ei, tios! Quin mal karma!”. Nigel Planer és un personatge entranyable que es va fer famós fent aquest paper. Actualment viu a Londres, té 63 anys i, a més d’actor, és escriptor, però sobretot un viatger incansable. Escriu sobre els seus viatges al blog del “Huffington Post” britànic i al “Mail on Sunday”. Amb ell, els espectadors viuran un autèntic “Catalunya Experience.
Nigel Planer6

Com? Fent el vermut acompanyats d’uns experts en gastronomia que es van fer grans mirant “Els joves” i descobrint coses emocionants d’un quadre que té penjat a casa que es va pintar a Barcelona. A Verges, durant la processó de la Dansa de la Mort, en Nigel coneix el cantautor Lluís Llach i fa d’actor secundari, i a Tarragona, l’actor Oriol Grau li ensenya la seva Tarraco romana.

Nigel Planer amb Oriol Grau i uns gladiadors

 Nigel Planer, Londres: “És fascinant no saber mai quina és la pròxima activitat. Què passarà en tombar la cantonada? És un joc que m’agrada: és com tornar a ser un nen.”

Nigel Planer i Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra
Nigel Planer i Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra

Esquiar al Pirineu, veremar al Priorat i participar en festes com el Carnaval de Vilanova, Sant Jordi o la Patum són experiències que comparteixen viatgers vinguts de diferents punts del planeta amb persones que coneixen i s’estimen el lloc on viuen. La presentadora, Ivana Miño, és l’amfitriona de viatgers de perfils variats que tenen una gran influència a les xarxes socials o als mitjans de comunicació. Són instagramers, bloguers, fotògrafs, presentadors de televisió i escriptors, provinents dels Estats Units, Sud-àfrica, Austràlia, el Regne Unit, Polònia, Mèxic o Indonèsia.

 L’objectiu del programa, dirigit per Xavier Brichs, és mostrar Catalunya al món, a través de la mirada dels seus convidats. I l’ensenya amb una imatge cinematogràfica d’alta qualitat i oferint la possibilitat de veure’l en anglès, la versió original del rodatge, o bé doblat i/o subtitulat.

tv3.cat/catalunya-experience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s