Tot a punt pel Ral·li Internacional de Cotxes d’època Barcelona-Sitges

Text – Redacció-Premsa Ral·li. Fotos – Barnafotopress-Premsa Ral·li.

Ja s’han tancat les inscripcions per al Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges, 76 vehicles sortiran de la plaça Sant Jaume de Barcelona el diumenge a les 10.30 hores. L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, la presidenta de Foment de Sitges, Maria Marín, i la Pubilla i l’Hereu de Sitges, Nadia Viana i Josep Van Gorkom, seran els encarregats de donar el tret de sortida de la prova.

fioto rali 1

Els inscrits es divideixen en 63 cotxes i 13 motocicletes, tots ells fabricats abans de 1928. Entre els cotxes destaca la presència d’un Darracq de 1900 conduit per Guillem Planas, un dels vehicles més antics que es coneixen. Destaquen també el Vauxhall de 1904 de Alexis Llaveria, Salvador Berenguer amb un Darracq de 1905, Cèsar Pau Alentorn amb un Panhard-Levassor de 1907 i un Hispano Suiza de 1907 de l’Albert i Ramon Buxeda, que va participar en la primera edició del Ral·li i que ha repetit en altres ocasions.

rali 1  foto

A la prova s’entregaran tres premis per cada categoria de cotxes. La categoria I serà pels vehicles fins a 1908, la II per a màquines de 1909 a 1914, la III per a cotxes entre el 1915 i el 1920, i la IV i última categoria, englobarà als participants amb vehicles de 1921 fins al 1928. A la categoria de motocicletes, hi haurà un total de cinc premis a l’elegància, un premi a l’elegància en memòria a Gemma Toscas i un premi a l’elegància infantil.

El Ral·li comptarà amb algunes cares conegudes de l’escena catalana. El reconegut actor Joel Joan, i l’actriu, Anna Sahun, participaran en la prova, en què també hi haurà l’advocada i tertuliana, Magda Oranich.

joelDissabte arrencarà l’activitat que envolta el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges amb activitats a la localitat de Sitges, com la conducció en circuit de motos elèctriques per a nens i adults, una exposició de vehicles superesportius de luxe al Passeig de la Ribera i el concurs dels superesportius al millor cotxe i al millor so de motor. Paral·lelament, a les 10.00 hores, tots els participants del Ral·li es concentraran amb els seus cotxes clàssics a l’Avinguda Diagonal de Barcelona, davant del centre comercial de l’Illa Diagonal, on es realitzaran les verificacions dels vehicles i on quedaran concentrats fins a les 17.00 hores.

Diumenge tindrà lloc el principal protagonista d’aquest cap de setmana de motor, el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges a partir de les 10.30 hores a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: