Perla Batalla, corista de Leonard Cohen, arriba demà divendres al BarnaSants amb el concert ‘Canciones de Batalla contra el imperio’‏

el

Text – Redacció-Premsa BarnaSants. Fotos – Albert Roca. 

El BarnaSants proposa demà divendres, al Teatre Joventut de l’Hospitalet, un concert únic per aquests vint anys. El Festival ha tingut la sort, en la seva vintena edició, de comptar amb la complicitat de Perla Batalla.

le 2

La història d’aquest concert es remunta a Camallera, Alt Empordà, l’estiu de 2014, quan el promotor cultural Pere Camps i el poeta Alberto Manzano es van reunir per concretar un projecte musical. El resultat és el concert que es presenta el proper 13 de març al Teatre Joventut, Canciones de Batalla contra el imperio.

le 3

Manzano va considerar la possibilitat que fos Perla Batalla, corista de Leonard Cohen -amb qui Manzano havia treballat en la producció d’homenatge al cantant canadenc, Acords amb Leonard Cohen, el 2007-, la persona ideal per interpretar un repertori que denuncia les pràctiques imperialistes i les atrocitats de les seves guerres.

perla

Impregnades d’aquest ideari i compostes per alguns dels poetes-cantautors més combatius en l’àmbit de la música popular anglosaxona -Bob Dylan, Leonard Cohen, Peter Gabriel, Suzanne Vega, Jackson Browne, Marianne Faithfull, Kris Kristofferson, Steve Earle, Robert Wyatt, John Trudell i Pat MacDonald-, les cançons que conformen aquest projecte despleguen un ampli ventall de textos incisius en una conjuntura politicosocial com l’actual, necessitada amb urgència de veus que s’alcin contra un capitalisme opressor, que ignora les necessitats més bàsiques i inherents a l’ésser humà.

le 4

Amb adaptacions al castellà d’Alberto Manzano i amb arranjaments musicals del guitarrista Camilo Pérez, l’emotiva veu de Perla Batalla serà la gran protagonista en una nit reivindicativa en nom de la llibertat i la fraternitat dels pobles.

le 5

CANCIONES DE BATALLA CONTRA EL IMPERIO

Amb Perla Batalla

Teatre Joventut (C. de la Joventut, 4)

Divendres, 13 de març, 21h

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s