Ral·li Internacional de Cotxes Antics Barcelona-Sitges. Pluja, lluiment i novetat amb les motos antigues

Text-Redacció-Ajuntament de Sitges. Fotos-Markus Eichenberg​er Photograph​y.

Ni la pluja va aturar el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges, celebrada diumenge. La cita, que va convocar a tots els amants del motor clàssic, es va celebrar sense cap incidència i ha fet recordar la primera edició del Ral·li, el 1959, quan també va ploure.

E SITGES OLDTIMER RALLY IMG_9642 copia E SITGES OLDTIMER RALLY IMG_9643 copia E SITGES OLDTIMER RALLY IMG_9426 copia Tot i les inclemències meteorològiques, l’Alcalde de Barcelona, Xavier Tries, va donar la benvinguda a tots els participants i va ser l’amfitrió de la tradicional xocolatada a la Plaça Sant Jaume, just abans de l’inici del recorregut que portaria els cotxes i, per primera vegada, les motos fins a Sitges. Xavier Trias i l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, van donar el tret de sortida al Ral·li més emblemàtic de tot l’Estat. La pluja va ser la companya de viatge de tots els participants durant la travessia de més de dues hores que va repetir estampes emblemàtiques del Ral·li com el pas dels vehicles per les Costes del Garraf. Al comboi no van faltar els vehicles tradicionals com el de bombers, que desperta les simpaties de grans i petits, i es van identificar també algunes cares conegudes com l’exseleccionadora de l’equip espanyol de natació sincronitzada, Anna Tarrés. E SITGES OLDTIMER RALLY IMG_9371 copia E SITGES OLDTIMER RALLY IMG_9593 copia Les motocicletes van ser les encarregades d’obrir pas a l’esperada arribada dels cotxes d’època al Port d’Aiguadolç. Com és habitual, a l’emplaçament es va servir una recepció a tots els conductors i acompanyants, per agafar forces i continuar camí amb la tradicional caravana pels carrers de Sitges fins a la Plaça de la Fragata. E SITGES OLDTIMER RALLY IMG_9576 (1) copia E SITGES OLDTIMER RALLY IMG_9525 copia Els aficionats i públic es va poder apropar a veure tots els vehicles participants que van estar exposats fins aproximadament les cinc de la tarda. Mentrestant, els participants celebraven el tradicional dinar de germanor, aquest any a l’Hotel Dolce, on es van lliurar els premis de les diferents categories. E SITGES OLDTIMER RALLY IMG_9448 copia 2 El guanyador absolut d’aquesta edició va ser un Delage Di del 1923, procedent de Caldes de Montbui. El premi a l’elegància se’l va endur un Rochet Schneider del 1919, que l’acompanyant ideal per un grup de sis dones vestides d’intrèpides exploradores de principis dels anys 20.

Web Markus Eichenberger

http://www.markuseichenberger.com/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: