KMM, Novel·la gràfica-Cossetània Edicions i Publicacions de TVC-, un autèntic divertiment pels amants de les novel·les de detectius, amb personatges carismàtics

Text – Albert Roca. Fotos – Cossetània Edicions-TVC.

A mitjans del mes de febrer es va iniciar la nova temporada de la serie “Kubala, Moreno i Manchón”, de TV3 i que s’emet amb un gran èxit d’audiència cada dimecres. Coinicidint amb la nova temporada, i amb una iniciativa inèdita en el camp de la televisió a Catalunya, Cossetània Edicions i Publicacions de TVC han publicat “KMM, Novel·la gràfica”, amb guió de Sergi Portabella i Il·lustracions de Pedro Espinosa.

kmm portada

 

A través dels personatges principals, Kubala, Moreno i Manchón, i acompanyats dels personatges secundaris, s’explica una aventura inèdita, que farà les delícies tant pels fans de la serie com pels afeccionats a les novel·les de detectius, amb un punt de comèdia, i molta intriga fins al desenllaç final.

Marc Cartés, Núria Gago i Jordi Martínez, amb el llibre, qun es va presentar a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia, fa unes setmanes.
Marc Cartés, Núria Gago i Jordi Martínez, amb el llibre, qun es va presentar a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia, fa unes setmanes.

La novel·la gràfica reflexa el gran ritme de l’aventura, on es van desvetllant les sorpreses fins al final, i amb el valor afegit respecte a la serie televisiva de poder-ho reviure de seguida i llegir-ho en qualsevol espai. Un llibre doncs, del tot recomanable.

kmm 1 copia

Sinopsi:

kmm 2 copia

 L’Olívia és la jove autora d’un blog de gran èxit on parla de la seva vida i de temes típics de l’adolescència. Els seus vídeos, entrades i perfils a les xarxes socials són seguits per milers de joves. El blog té tant d’èxit que una editorial li ha proposat d’escriure un llibre. Però la noia descobreix que algú li ha robat unes fotos compromeses i les ha pujat al seu perfil d’una xarxa social. L’única còpia de les fotos era al seu telèfon, de manera que algú li ha robat la contrasenya i s’ha fet passar per ella. L’Olívia encarrega als detectius Kubala, Moreno i Manchón que trobin el hacker responsable de la intromissió.

kmm 3 copia 2

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: