Estrena, amb molts famosos, de “Super3: el musical” al Teatre Victòria

Text – Redacció-Albert Roca. Fotos – Albert Roca-TVC.

Ahir diumenge es va estrenar de manera oficial  l’espectacle “Super3: el musical”, al Teatre Victòria de Barcelona . L’espectacle està protagonitzat pels coneguts personatges de la família del Super3 i les seves populars cançons -amb la direcció de Joan Lluís Bozzo, director artístic de Dagoll Dagom, i de Gerard Hausmann, editor del Canal Super3-

super 1

super 2

Una estrena que va comptar amb l’assistència de moltes cares conegudes pels teleespectadors de TV3 i els oients de Catalunya Ràdio. Entre ells, hi havia Roger de Gràcia (“La meva”); Agnès Busquets (“Polònia); Carme Elias i David Bagès (“La Riera”); Xavier Graset (“L’oracle”); Ramon Pellicer (“Telenotícies Vespre”); Tomàs Molina (“El temps”, “Espai Terra”), Ariadna Oltra (Els matins), i diferents actors i actrius com Paula Vives, Rosa Gámiz, components de T de Teatre, Marc Cartés, Mireia Aixalà, Jordi Martínez …, i tot l’equip que encapçala aquesta producció.

Carme Elías
Carme Elías
Agnès Busquets
Agnès Busquets
Roger de Gràcia
Roger de Gràcia
Ramon Pellicer amb la seva família
Ramon Pellicer amb la seva família
Jordi Martínez amb les seves filles
Jordi Martínez amb les seves filles

Els més petits van gaudir de la immersió en el món del castell embruixat i de com es posen al costat del seus herois, la família del Super3, per ajudar-los a triomfar.

FOTO TVC
FOTO TVC

“Super 3: el musical” ha tingut una gran expectació fins al punt que gairebé ja s’han esgotat les entrades per assistir al musical durant les festes. L’espectacle s’allargarà fins ben entrada la primavera vinent.

Sinopsi

La Mildred, l’aranya gegant de la Lila, ha estat segrestada pel Senyor Pla, que la té tancada en un castell embruixat. La família del Super3 viatja fins al castell per alliberar-la. Toc toc! S’obre una gran porta: “Endavant, súpers… benvinguts al castell embruixat!”.

FOTO TVC
FOTO TVC

Així s’inicia una aventura que converteix el Teatre Victòria en un castell embruixat que posarà al límit la família del Super3 com mai s’havia vist fins ara. Una història de superació i d’amistat, de somnis i reptes. Una història terroríficament divertida.

FOTO TVC
FOTO TVC

Liderats per la valentia de la Lila, la família va descobrint tots els secrets que amaguen les màgiques i misterioses habitacions del castell. Familiaritzada amb monstres i fantasmes, la Lila esperona la família a superar proves i trampes per alliberar la Mildred.

INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES

http://www.teatrevictoria.com/es/super3-el-musical/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s