Dissabte, estrena dels primers episodis de “Elixir”, de la productora Q-Ars

Text – Redacció-Q-ars.

Aquest dissabte dia 4 de maig s’estrenen els tres primers episodis dela sèrie “Elixir” de la productora catalana Q-ars.Elixir

Es tracta d’una mini sèrie de ficció de 13 episodis, que explicarà lahistoria d’una científica catalana que al segle XIX, durant la guerradel francès, redescobreix la formula de l’Elixir de la immortalitat per portar-la als soldats que lluiten al front, aquest Elixir serà robat per la seva criada abans de dur a terme aquest projecte i a partird’aquí i fins al segle XXI aquestes dues dones viuran un seguit d’aventures per la ciutat de Barcelona, remuntant-nos al segle XVII i finsels nostres dies, on el destí farà que la historia canvií per elles i per la resta de la humanitat.

La sèrie esta dirigida per Eduard Miró Angelats (MicGrup) un directorjove, que s’ha estrenat dirigint aquesta producció. Com a guionistes hi ha els guionistes Cristina Clemente, Marta Butxaca i Marc Artigau.

La idea original va sorgir de Q-ars i Cristina Clemente que van començar aquest projecte l’any 2010. Desprès d’un any preparant els guions i la preproducció, el novembre de 2011 es va començar a rodar el primer episodi. Fins a data d’avui han estat treballant en els tres episodis que ja tenen produïts. Aquests tres primers episodis han estat produïts gràcies a l’ajuda de plataformes com Verkami i l’esforç de Q-ars i MicGrup que ho han pogut fer possible.

El potencial de la sèrie és dins l’equip tècnic i artístic, que està format per grans professionals que han facilitat en tot moment la feina i la gestió de la producció. Com a protagonistes trobem a MercèAnglès i Anna Güell dues actrius increïbles i amb un nivell interpretatiu d’alçada i una trajectòria provadament compromesa. Dins el repartiment podem trobar actors com Imma Colomer, Anna Lizarán, Pep Pla, Manel Barceló, Mont Plans, Fina Rius, Jordi Banacolocha, Fermí Casado, Dafnis Balduz, David Verdaguer, Tony Corvillo i molts més.

Un projecte que promet ser molt interessant i creatiu. Entre la comèdia i la ficció. Que passeja per la història de Catalunya i per la seva cultura i esta pensada per tots els públics. S’estrenarà en format web a finals de l’estiu del 2013.

http://www.verkami.com/projects/1499-elixir

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s