Devir publicarà un joc de taula basat en la novel·la Victus de Sánchez Piñol

Text – Redacció-Devir. Foto Joan Rossell.

Ja fa mesos que Devir està treballant amb el disseny i mecànica d’un joc de taula que es publicarà a principis de l’any que ve, el 2014, i que està basat en  la novel·la Victus d’Albert Sánchez Piñol, l’indiscutible guanyador de la Diada de Sant Jordi, ja que ha estat el llibre més venut tant en català com en castellà. L’autor català de jocs de taula  que ha rebut l’engrescador encàrrec de Devir és Toni Serradesanferm.victus-catala

Victus , la novel·la ambientada en el setge de Barcelona de l’any 1714, ofereix moltes possibilitats per crear un atractiu joc de taula de caire històric. Joaquim Dorca, soci-director de Devir, diu que “ Crear un joc de taula en català basat en Victus és un repte que ens il·lusiona molt i alhora ens fa respecte”.

Devir és l’editora de jocs de taula que marca la pauta en català, castellà i portuguès. Devir Iberia té la seu a Barcelona i està present a Brasil, Portugal, Estats Units, Mèxic, Xile i Espanya. Brasil és el seu país d’origen.  Devir ha publicat Catan i Carcassonne, i totes les seves expansions (Són dos super-vendes mundials). També ha publicat L’illa prohibida, El Laberint Màgic, o molts altres títols… En aquest moments, Devir acaba de llançar al mercat Catán-Star Trek i l’Arna Tramposa (èxit a Europa per a la canalla).

Gent de Devir. Foto Joan Rossell.
Gent de Devir. Foto Joan Rossell.

Devir segons Joaquim Dorca és una multinacional de butxaca que continua apostant per publicar jocs de qualitat en català. Dorca creu que existeix clarament un mercat en català pels jocs de taula però que també  “una empresa ha de ser sensible a la realitat social que l’envolta. Publicar jocs de taula en català és també un acte de justícia amb la societat”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s