Concert TR3SC de Santa Rita al Hard Rock Café

Text – Redacció-Club TR3SC – Foto Club TR3SC.
Les barcelonines Santa Rita presentaran en directe al Hard Rock Café el seu primer disc d’estudi “High On The Seas“, que va sortir a la llum el mes passat editat per Aloud Music Ltd. El grup format per Cecilia Díaz, Natalia Brovedanni, Martha Wood i Laura Oliveras actuaran demà dijous 25 d’abril, a les 22h, en un especial Concert TR3SC.
Santa rita copia
Santa Rita ha actuat en escenaris importants, ha telonejat Juliette Lewis i el seu garage rock ha cridat l’atenció de crítica i públic. El seu nou disc ja està a la venda i els socis del TR3SC tindran l’oportunitat d’escoltar-lo, el directe, aquest dijous.
Sobre el Club TR3SC
El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Arteria promociones culturales, Prometeatre, Telentrada, “El Periódico”, Abacus Cooperativa i la FederacióLlull.Engegat el 23 d’abril del 2006, el club que compta amb 30.000 socis i una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.cat i “El Periódico”, juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s