La segona edició de La força de l’ànima, de Maria Josep Pazos i Anna Vilajosana, arriba a les llibreries.

el

Text – Redacció-Angle Editorial.

Sobreviure al coma i poder-ho explicar. La Maria Josep Pazos era una dona jove, amb una feina de responsabilitat, que no parava quieta ni un moment. Un mal dia, però, i després d’un violent atac d’asma, els metges li van induir el coma. Durant aquella experiència tan propera a la mort, la Maria Josep va passar per diferents fases de la seva consciència i explica que va viure regressions a vides passades.

No va ser fins que la seva família li va fer escoltar una cançó, Estic esperant, de la banda ja desapareguda Els Convidats, quan immediatament la Maria Josep va reaccionar i va començar a plorar. Aquell gest tan encoratjador va ser el primer pas cap a la seva recuperació. La força de l’ànima -Angle Editorial- és un testimoni ple d’esperança, un viatge d’anada i tornada als límits de la vida amb un final feliç.la-forca-de-l-anima-9788415695240

 Les autores

Maria Josep Pazos va néixer al Pont de Vilomara (el Bages), és mare i emprenedora. Ha fet estudis de Programadora i analista de sistemes informàtics, Relacions laborals i màster en e-Learning. Va muntar la seva primera empresa amb vint-i-dos anys i n’ha fundat d’altres en l’àmbit de la formació i la informàtica que han estat actives durant dues dècades. Actualment reorienta el seu futur.

Anna Vilajosana és nascuda a Manresa (el Bages), és periodista i escriptora. Llicenciada en Periodisme i diplomada en Comunicació local: producció i gestió, per la Universitat Autònoma de Barcelona. És autora dels llibres Sentir Manresa i Sense tu i ha treballat en diversos mitjans de comunicació de premsa, ràdio i televisió. També és fundadora de l’empresa de serveis Repunt Comunicació.

El llibre arriba ja ha arribat a la segona edició, que ha sortit a la venda aquesta setmana.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s