“Els vins de la teva vida” de Meritxell Falgueras, el vi literari de Sant Jordi

Text – Redacció-Angle Editorial. Foto – Meritxell Falgueras.

Meritxell Falgueras torna a sorprendre amb la seva faceta literària amb el llibre “ELS VINS DE LA TEVA LA VIDA La vida és massa preciosa per beure malament” -Angle Editorial-. En aquest llibre Meritxell recomana vins, ajuda a denif els interessos en el món del vi, i amb molta teoria i pràcticaels-vins-de-la-teva-vida-9788415695158

L’autora, Meritxell FalguerasFOTOANGELICAL

Meritxell és la cinquena generació de la botiga de vins el” Celler de Gelida, del barri de Sants a Barcelona. Llicenciada en Humanitats i màster en viticultura i màrqueting, està fent el doctorat en Comunicació i investiga sobre el llenguatge en el tast de vins. És membre de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, jurat internacional en els concursos més importants del món i professora en els cursos o!cials de sommeliers. Amb vint anys es va convertir en la sommelier més jove d’Espanya a l’Escola d’Hosteleria i Hostalatge de Barcelona i als vint-i-cinc va guanyar el concurs Nas d’Or com a jove promesa. Actualment està inscrita al prestigiós diploma WSET a la London Wine & Spirits School. Va ser assessora tècnica en el programa En Clau de Vi (Canal 33) i va presentar el programa Vins a Vins a la XTL. Actualment col·labora als programes Divendres (TV3), Directe 4.0 (Ràdio4) i Via Lliure (RAC1) i escriu regularment a Time Out, Magazine de La Vanguardia, Vinos y Restaurantes, el blog Gastro de la Cadena SER i Il Sommelier.

Pròleg d’Andrés Iniesta

El vi forma part essencial de la nostra cultura social i gastronòmica. S’ha de viure i s’ha de beure sense complexos i amb atreviment. En aquest llibre tindràs tota l’ajuda que necessites per seleccionar i degustar el vi adequat a cada situació de la vida: per a la primera cita, per a un sopar de negocis, per als dies de festa, per fer l’amor, per inspirar-te, per impressionar el sogre, perveure una pel·lícula… «Som el que mengem», va dir Josep Pla. «I també elque bevem», gosa afegir Meritxell Falgueras. Per això us recomanarà vins que segur que us agradaran, us ajudarà a de!nir els vostres interessos en el món del vi, us proporcionarà una mica de teoria i molta pràctica… perquè serà la cicerone que us endinsarà en un univers fet de sensacions, cultura, descobriments, passió, vinyes, sabors i plaers. Per degustar cada moment de la vida amb més gust, amb més felicitat!

Una guia de vins que t’inspirarà per a la teva vida!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s