DHUB i 080: disseny de passarel•la

el

Text i Fotos Noelia Baldrich.

La 080 Barcelona Fashion, la setmana de la moda catalana, va començar ahir dilluns la seva desfilada en una passarel•la de construcció molt singular i emblemàtica com és la del Disseny Hub Barcelona (DHUB), conegut com ‘La Grapadora’ de la Plaça de Les Glòries.

La Torre Agbar,germana gran del DHUB, projectava amb jocs de llums la 080.
La Torre Agbar,germana gran del DHUB, projectava amb jocs de llums la 080.

El disseny del DHUB o 'La Grapadora' d' Oriol Bohigas es caracteritza per la seva arquitectura avantguardista i els seus leds de llums exteriors. Al costat de la Torre Agbar conformen un conjunt lumínic molt atractiu
El disseny del DHUB o ‘La Grapadora’ d’ Oriol Bohigas es caracteritza per la seva arquitectura avantguardista i els seus leds de llums exteriors. Al costat de la Torre Agbar conformen un conjunt lumínic molt atractiu

Ahir va convergir la doble inauguració -l’onzena edició de la 080 i la del DHUB-, una desfilada conjunta per demostrar a l’aparador mundial de la moda que el patró català no dona puntada sense fil. Creativitat, disseny, moda, industria, innovació i arquitectura es donen cita aquesta setmana del 28 al 31 de gener amb un ‘look’ avantguardista i transgressor. 15 dissenyadors catalans i 13 empreses (MANGO, Custo Barcelona, DESIGUAL), diverses exposicions (Raffel Pagès, Jeanne Lanvin, Ars &Fashion), premis, homenatges (Andrés Sardá), el fòrum Barcelona Fashion Summit i el Pop-Up Stores per adquirir col•leccions obren les portes a tots aquells que vulguin apropar-se a la 080 a traves de l’Open Àrea, una zona oberta al públic prèvia acreditació.
Autoritats del Govern i Ajuntament amb els dissenyadors en la inauguració de la 080 Barcelona Fashion Week.
Autoritats del Govern i Ajuntament amb els dissenyadors en la inauguració de la 080 Barcelona Fashion Week.

Les hostesses de Movistar, amb un vestit de llum molt futurista, fotografiaven als convidats i amb una tablet configuraven la portada digital de la 080 amb la imatge del retratat.
Les hostesses de Movistar, amb un vestit de llum molt futurista, fotografiaven als convidats i amb una tablet configuraven la portada digital de la 080 amb la imatge del retratat.

M·A·C marca de cosmètics de les celebrities ofereix al seu stand una sessió de maquillatge gratuita als assistents.
M·A·C marca de cosmètics de les celebrities ofereix al seu stand una sessió de maquillatge gratuita als assistents.

Una imatge del talent i la creativitat catalana amb molt de ‘glamur’ que compte amb top models internacionals: Jon Kortajarena, Yannick Abrath, Malena Costa, Anna Martynova o Alejandra Alonso han començat a desfilar per la passarel•la de Mango que va obrir el certamen. Una col•lecció dominada pel binomi blanc i negre amb brocats, brodats i insinuants transparències.

Jon Kortajarena, durant el desfile de Mango
Jon Kortajarena, durant el desfile de Mango

La nota de color va posar-la els convidats més celebrities: Paris Hilton, Helen Lindes, Ana Obregón, Almudena Cid, Olivia de Borbón, la cantant Edurne, Jaime de Marichalar, Boris Izaguirre, entre d’altres. Més sobris anaven les autoritats del Govern impulsor de la 080: el president de Generalitat, Artur Mas amb Elena RakosniK; la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; l’Alcalde, Xavier Trias i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. Avui continua la desfilada de tot aquest show de moda amb Sur, Justicia Ruano, Brain&Beast, TCN, Manuel Bolaño, Josep Abril i Celia Vela.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s