Tot a punt per l’inici de la pasarel·la 080

el

Text i Foto – Redacció – Equipo Singular.

Aquesta tarda s’iniciarà l’onzena edició del 080 Barcelona Fashion, amb l’acte institucional d’inauguració i la desfilada de Mango. Ahir la nova seu de l’edifici DHUB es va convertir en un centre d’operacions on dissenyadors, models i tècnics enllestien els últims detalls per vestir adequadament el recinte on es desenvoluparà la passarel·la catalana fins el 31 de gener.
080
En total, desfilaran prop d’una trentena de marques i dissenyadors en un certamen que enguany assumeix nous reptes per promocionar i internacionalitzar el sector del disseny i la moda.

Cares conegudes al Fitting del 080

Els primers rostres famosos s’han deixat veure al backstage de la passarel·la. És el cas dels models internacionals que participaran a la nova edició del 080 Barcelona Fashion i que ahir van fer una primera presa de contacte: Malena Costa, Jon Kortajarena i River Viiperi que anava acompanyat per la seva actual parella, Paris Hilton. L’hereva de l’imperi hoteler va aprofitar l’oportunitat per donar un cop d’ull a les col·leccions que els dissenyadors presentaran al llarg de la setmana.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s