Abidal explica la seva peripècia vital, a TV3

el

Text i Fotos – Redacció-TV3.

Éric Abidal explicarà als espectadors de TV3 la seva peripècia vital. El jugador blaugrana és el protagonista de “La gran marató d’Abidal”, una producció del departament d’Esports de TVC que TV3 emetrà el “prime time” del dijous 27, a partir de les 21.50 i després del “Telenotícies vespre”.
Abi riu plasmes
En aquest especial, Abidal parla del procés que ha viscut amb la malaltia que li va comportar una operació de trasplantament de fetge i el període de recuperació posterior. El jugador defineix la seva recuperació com una cursa en què ha anat superant tots els obstacles que li han anat sortint al pas i destaca que la seva fe i les seves creences l’han ajudat a sortir-se’n.
Abi plasma nenes
Amb una durada de 30 minuts i a través d’unes pantalles instal·lades al plató, Abidal reviu les millors imatges de la recuperació, sobretot, les de l’”stage” que va fer a la Vall d’Aran. Fa també un repàs d’alguns dels moments més emocionants que ha viscut des que el van operar d’un tumor al fetge el març del 2011: la nit màgica del Camp Nou, quan el Barça va eliminar el Reial Madrid en les semifinals de la Champions; la nit de Wembley, on va ser el primer d’aixecar la Copa; el dia que els aficionats del Barça el van homenatjar, a través dels videomarcadors del Camp Nou; o el dia que va tornar a entrenar-se amb la pilota, després del trasplantament.
ABI plasmes
La de l’Abi, com el coneixen els seus companys, és una història de superació personal que ha servit per animar i donar força a tots els seus companys del vestidor, la seva altra família, com els defineix ell mateix. I remarca que el suport dels jugadors li ha arribat amb detalls que ha valorat molt, com el fet de passejar la Copa del Rei que el Barça va guanyar al mes de maig passat amb la seva samarreta, la número 22.

“La gran marató d’Abidal” compta amb la direcció de Santi Padró, la realització de Marc Serra i la producció de Maria Colomer.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s