A Roma amb amor, l’última pel·lícula de Woody Allen, arriba avui als cinemes de tota Espanya

Text i Fotos Mediapro

Després d’estrenar-se en més de 30 països, A Roma amb amor arriba per fi als cinemes espanyols. La nova pel·lícula de Woody Allen, ambientada a la capital italiana i amb el propi director com coprotagonista, porta recaptats prop de 41 milions de dòlars des que es va estrenar l’abril passat. Només a Itàlia, A Roma amb amor ha ingressat ja més de 9’5 milions de dòlars. El film s’exhibeix ara en 229 sales de tota Espanya, 50 de les quals de Catalunya. Precissament a Catalunya s’han distribuït 19 còpies en català.

Aquesta és la quarta pel·lícula del director novaiorquès en col·laboració amb MEDIAPRO després de Vicky Cristina Barcelona, Coneixeràs l’home dels teus somnis i Midnight in Paris, una col·laboració que ha comptat amb l’aprovació tant del públic com de la crítica i que ha acumulat nombrosos premis, entre els quals dos Oscar de l’Acadèmia d’Hollywood. Totes les pel·lícules de Woody Allen han tingut un excel·lent acolliment a Espanya, especialment Vicky Cristina Barcelona i Midnight in Paris, que després de la seva estrena van aconseguir ocupar ràpidament les primeres posicions en el rànquing de les pel·lícules més taquilleres.

A Roma amb amor és una comèdia de situacions que narra quatre històries independents amb la ciutat italiana com a teló de fons: un arquitecte americà de renom de vacances a Roma que reviu un episodi de la seva joventut; un romà de classe mitjana a qui l’atzar converteix de sobte en una celebritat; una parella de jovençans que, a causa d’un malentès còmic i casual, es veuran involucrats en romàntiques trobades per separat; un director d’òpera americà obstinat a llançar a l’èxit a un modest empresari de pompes fúnebres que canta en la intimitat. Diàlegs enginyosos, equívocs i situacions absurdes que combinen versemblança i surrealisme són els ingredients que donen fluïdesa a cada relat, amanits amb bon ritme per una banda sonora excepcional repleta de clàssics com el popular Nel Blu Dipinto Di Blu (“Volare”), Arrivederci Roma, o l’òpera Pagliacci.
Orquestrats sota la particular visió de l’autor tant de la ciutat com dels seus personatges, A Roma amb amor reuneix un grup d’actors i actrius consagrats internacionalment en el qual destaca el propi Allen. Alec Baldwin, Roberto Benigni, Judy Davis, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig i Ellen Page completen el repartiment juntament amb Penélope Cruz, que torna a col·laborar amb el director després del seu pas per Vicky Cristina Barcelona. Esment especial mereix també el cameo d’Ornella Muti, qui interpreta el paper d’una veterana diva del cinema italià.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: