Love of Lesbian desperta passions al Faraday

Text i Fotos Eva Martin.

El Faraday aixeca el teló. El festival de música independent que se celebra al Molí de Mar a Vilanova i la Geltrú va presentar, divendres, en el primer dia fort de festival els melancòlics Bowerbirds, els sorprenents Herman Dune i, la formació més esperada, Love of Lesbian.

En un marc incomparable com el Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú el Faraday engegava motors, divendres, amb Ainara LeGardon. L’artista bilbaïna, que també va actuar gratuïtament dijous al Bus Red Bull a la plaça de la Vila, ha presentat algunes de les composicions integrades en el seu darrer treball, We once wished. La que es considera una de les veus més íntimes del rock al país, repetia experiencia a l’escenari principal, on també es va poder veure la melancòlica banda de folk americana, Bowerbirds.

Herman Dune actuava després al mateix escenari. El duet francès, caps de cartell del Faraday, ha presentat temes inclosos al seu treball Strange Moosic. Únics i amb un estil personal i propi, els germans Herman Dune són “una de les bandes índies més citades”, com confessa l’organització del festival. Totalment recomanable veure en directe David-Iver i Néman, que només amb una bateria i una guitarra, proposen un àlbum rítmic que navega entre l’alegria i la melancolia i que no va deixar ningú indiferent.

Però, sense cap mena de dubte, la formació més esperada del primer dia de Faraday, eren Love of Lesbian, que han aglutinat a peu d’escenari un públic totalment bolcat i d’edats ben variades. Els ja històrics del festival, no van fallar. Els temes del seu darrer treball, La noche eterna. Los días no vividos, han protagonitzat un concert en el que els de Sant Vicenç dels Horts han demostrat que han entrat en una nova etapa musical on, més enllà de l’amor, hi tenen cabuda molts altres sentiments i experiències.

El Faraday és una oportunitat única per descobrir noves formacions, en un entorn incomparable a peu de platja i que defuig de les aglomeracions. Avui dissabte, el festival continua amb una programació que inclou bandes com la singular Frida Hyvönen, Pegasus, La Estrella de David i La Casa Azul.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s